Apartmaji Gorata Hrvaška

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Gorata Hrvaška

Priljubljena destinacija, kako za avanturiste in speleologe, tako tudi za obiskalce, ki potrebujejo osvežitev in sproščujoče poletne počitnice!

     Bogata v neokrnjeni naravni lepoti in z neizčrpnimi planinskimi možnosti, Gorska Hrvaška je najbolj atraktivna regija kontinentalne Hrvaške. Tukaj lahko še vedno vidimo divjad, ki jim grozi izumrtje v drugih krajih sveta v naravnem in življenskem okolju. Iglasti in listopadni gozdovi stari že nekaj sto let primeren so življenski prostor številni flori in favni in mir in sicer tišino krši samo pev številnih vrst ptic. Podnebje je tukaj planinsko z značilnimi dolgimi in hladnimi zimami, medtem ko so poletja kratka in sveža, ampak prijetna za počitek in bežanje od urbanega področja. Ljubitelji sveže in okrepčevalne narave lahko uživajo v številnimi naravnimi rezervati, nacionalnimi parki, v zaščitena območja, jamah, jezerih in gorah. Vsekakor je potrebno obiskati Nacionalni park Plitvice in se zaljubiti v lepoto 16 jezer, ki se v slapih prelivajo eden v drugi.
     Planinci lahko uživajo na Velebitu, najdaljši planini na Hrvaškem. Srednjeveški dvori družine Zrinski Frankopan vam ponujajo vrnitev v zgodovino in dih kulture. Številna lovišča, bodo zadovoljila  potrebe lovcev. Sveža voda v potokih in rekah zagotavlja kakovosten ribolov. Zelenina in neskaljen mir gozdov ponuja meditacijo tistim, ki želijo počitek. Bližina Jadranskega morja omogoča kratko vožnjo do obale, da bi se na prelepim plažami lahko okopali in osončili. Skratka, Gorska Hrvaška ponuja za vsakogar nekaj. Svojo namestitev v obliki apartmaja, sob, kmetijskih gospodarstev, hotelov in planinskih hiš, boste z lahkoto našli. Gospić, Otočac, Korenica, Plitvice, Fužine, Brod na Kupi in Čabar so le nekateri od krajev kjer se lahko nastanite. S številnimi možnostmi, ki jih ponuja, Gorska Hrvaška je zagotovo mesto za Vašo telesno in duhovno sprostitev.

Oddaja apartmajev v Gorata Hrvaška

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS