Apartmaji Gračac-Lovinac-Udbina

Apartmaji v Gračacu, Lovincu in Udbini

Prostrana kotlina na križišču poti Gospič – Knin in Krbava –Dalmacija

     Gračac je svojo svetovno slavo pridobil po enem človeku „Junaku iz Like“ kako ga je narod klical, Marijanu Matijeviću, ki je takrat bil razglašen za najmočnejšega človeka na svetu. Enako tako močna je tudi njegova bogata gastronomska ponudba, ter prijazni gostitelji kjer boste lahko našli nastanitev v enem od številnih apartmajev in sob in njegova ugodna geografska lega vam omogoča, da se lahko za manj od ure najdete v Zadru, Kninu ali Gospiću. Če se boste odločili preživeti počitnice na tem področju nikakor ne pozabite obiskati njegove naravne lepote od katerih so najbolj znane Cerovačke jame in izvir Zrmanje.

Lovinac s središčem planinskega turizma „Sveto Brdo“ , najbolj goreč je zagovornik razvoja planinskega turizma, katero vrednost je prepoznala tudi Evropska Unija in pomaga njegovom razvoju

     Nastanjen v Ličkem polju, to je prostor neokrnjene narave, velebnim planinskim masivom Velebitom, prečudovitim pejsažom in čistim zrakom. Tukaj se najprej pomembnost dala razvoju planinskega turizma in tradicionalnem kmetijstvu. Zaradi tega bo vaš obisk Lovincu  začinjen z dobro hrano na svežem zraku. Pridite in prepričajte se sami zakaj so ravno ta področja tako atraktivna in Evropska Unija  ga je odločila spodbujati in skrbeti za njegov rast in razvoj.


Oddaja apartmajev v Gračacu, Lovincu in Udbini

Zožite izbiro z izbiro iz ponudbenih izbirnika:
Brez rezultatov.

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS