Apartmaji Istra

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Istri

Apartmaji Hrvaška vas vodijo skozi zeleno oazo nedotaknjene narave hrvaškega mediterana!

     Na Jadranu pod Alpami se nahaja mediteranski polotok najbližji središčni Evropi, to je polotok Istra. Ta zelena oaza hrvaškega Jadrana je svet za se in ponuja vso bogastvo različnosti, ki garantira nepozabne počitnice na Hrvaškem. Zelenilo polj in gozdov, oljčni nasadi in vinogradi, pravljična srednjeveška mesta, razčlenjena obala Jadranskega morja, kristalno čisto morje bogato z veliko vrst rib, prijetna mediteranska klima in prijazni ljudje Hrvaške so zadosten razlog, da v regiji Istra poiščete počitek in namestitev za letni dopust v številnih hotelih, zasebnih apartmajih ali sobah, vilah in turističnih kmetijah in začnete z raziskovanjem edinstvenega vzdušja, ki ga ponuja regija Istra in Jadransko morje. Regija Istra je razdeljena na Modro Istro in Zeleno Istro.
     Priobalna Modra Istra ponuja številne nastanitvene kapacitete za turiste, ki želijo raziskati Istro začenši od njenih obal polnih prelepih plaž in mest, ki ponujajo zgodovinske znamenitosti kot tudi vroče nočno življenje. Otočje Brioni znana je naravna znamenitost, ki se je ne sme zaobiti. Prav tako je treba obiskati tudi plaže Ladin Gaj in Kangera v Umagu, plaže Guštinja, Kuvi in Rdeči otok v Rovinju, plažo Konversada v Vrsaru, ter plaže Histria in Valkane okoli mesta Pule. Ljubitelji peščenih plaž ne bi smeli izpustiti lepoto plaže Bijeca v Medulinu, ki je ena od najlepših peščenih plaž na Jadranskem morju v regiji Istra. Vsi vodni športi, ki si jih lahko zamislite so dostopni na obalah Modre Istre. Zelenilo borovih drves, kjer se prepleta  z modrino čistega morja in dišeč vonj Mediterana bo prebudil vaš apetit za istrske specialitete in kulinarične užitke. Ribe, škampe, školjke ali znane istrske šparoge in slavni istrski tartufi, ter avtohtona malvazija pustile bodo neizbrisen pečat v ustih vsakega turista in se vgradile v nepozabno doživetje Istre.
     Zelena Istra, ki se nahaja v notranjosti polotoka Istra in sicer tako blizu morja, poziva na počitek v sproščenem zelenilu, odpira vam vrata svojih srednjeveških mest in ponuja širok opus dejavnosti in športa. Če ste se odločili za namestitev v hotelih, apartmajih, sobah ali turističnih kmetijah, ki gojijo kmečki turizem in vam ponujajo zdrav počitek, ne izpustite obiskati mesto Motovun, Pazin, Buzet in Hum - najmanjše mesto na svetu. Privoščite si istrski pršut, oljčno olje, vino, fuži, in na koncu - neokrnjeno naravo, ki jo lahko najdete tukaj. Dovolite, da Vam modro zelena lepota Istre ponudi nepozabne počitnice za vse generacije!

Oddaja apartmajev v Istri

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS