Apartmaji Južna Dalmacija

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Južnoj Dalmaciji

Spoznajte čudovite peščene plaže, razvito obalo na Jadranskem morju in noro nočno življenje južne Dalmacije!

     Južna Dalmacija obsega ozek obalni pas na Jadranskem morju južno od reke Neretve, polotok Pelješac in otok Korčula, Lastovo, Mljet in Elafitske otoke.
     Preživeti dopust v Južni Dalmaciji in ne obiskati mesto Dubrovnik, bila bi nepopisena škoda. Magično kamnito mesto nevarno je z 1940 m dolgim kamnitim obzidjem in obhod tega, drugega na svetu najbolj obiskanege muzeja na odprtem, vas bo zagotovo pustil brez daha. Pelješac je največji polotok na Jadranskem morju po Istri. Bogat je z naravnimi lepotami in je eno od redkih področij, ki se lahko pohvali da človeška intervencija na tem področju ni ogrožala čistost narave. Skopa zemlja in naporno delo marljivih Pelješčanov proizvajajo  znana vina, ki so ime Pelješac razširili po celem svetu. Če se odločite za otok Korčulo, otok Mljet ali otok Lastovo, prepustite se počitku v nekaterim izmed najlepših skritih morskih zalivov, ki so obdani z vonjem Mediterana, nepozabnimi gurmanskimi užitki in avtohto kulinarko in vinima, ter dopustu, ki ga želite ponoviti.
     Najbolj privlačna turistična destinacija za letni dopust v Regiji Južne Dalmacije zagotovo je Makarska rivijera. Turistična mesta: Brela, Makarska, Baška Voda, Tučepi in Gradac, nanizani kot biserna ogrlica ob modrini morja, pozivajo na kopanje na svoje prekrasne plaže z belimi kamni okopani v soncu. Od starega mestnega jedra pod gorovjem in obronku Biokova, še vedno ohranjene arhitekture vasi, starih hiš in konob, do turističnih mest na obali z novimi hoteli, apartmaji in vilami, stopljene s starimi ribiški in kmetijskimi naselji, Makarska riviera ponuja letni dopust, ki se ne pozablja. Za počitnice na Hrvaškem Makarska riviera je ena od najbolj zaželenih destinacij na svetu kot tudi plaža Zlatni rat v mestu Bolu, na otoku Brač.
    Poleg kopanja in sončenja, turistima se ponuja bogata izbira kakovostnih vil, apartmajev in zasebnih hiš kjer se lahko nastanijo. Prav tako tudi otok Brač in otok Hvar in otok Vis ponujajo številne skrite zalive, ki zagotavljajo oaze mira in udobja, plaže Južne Dalmacije, ki odvzemajo dih, neokrnjeno naravo in prihodnje najlepše spomine na počitek in počitnice na Hrvaškem.

Oddaja apartmajev v Južnoj Dalmaciji

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS