Apartmaji Kontinentalna Hrvaška

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Kontinentalnoj Hrvaškoj

Ko greste skozi zlata polja Slavonije in Baranje ali uživate v hribih Zagorja, Kontinentalna Hrvaška vam ponuja  številno možnosti za počitek, welness in uživanje v kmetijskem turizmu poleti in pozimi

     Če želite zabavo, nočno življenje in aktivne počitnice uživajoči v bogati kulturni dediščini, vsekakor obiščite urbana središča Kontinentalne Hrvaške mesto Zagreb kot glavno mesto Hrvaške, ter mesta Osijek, Vukovar, Karlovac, Varaždin, Slavonski Brod in Požega. Z množico kulturnih vsebin, bogato zgodovinsko dediščino in očarljivo gastronomsko ponudbo, Vaše  počitnice lahko preživite v številnih apartmajih, zasebnih hišah, sobah in hotelih, ki bodo u vami spodbudili željo, da se vedno iznova vračate Kontinentalni Hrvaški.
     V primeru, da bolj uživate v mirnem dopustu, odrezani od mestnega vrveža na samo nekaj kilometrov od Zagreba, Daruvara, Krapine, Varaždina, Tuhelja in Čakovca vas bo dočakala prečudovita hribovita pokrajina Zagorja  in Međimurja. Tukaj se lahko  brezskrbno prepustite raznoliki welness in SPA ponudbi Krapinskih Toplic, uživate v modernem welness centru v Tuheljskih toplicah, obiščete vrhovčevo priljubljeno počitniško hišo Stubiške toplice, sprostiti se v družbi slavnih športnikov v Daruvarskih Toplicah, vrniti se v dobo starih Rimljanov v Varaždinskih Toplicah ali se ob sproščujoči welness spustiti se v adrenalinsko avanturo na največjem toboganskem kompleksu v Toplicah Sveti Martin na Muri. Vsa ta mesta garantirajo dober  počitek v Hrvaški, ponujajo nastanitve v številnih apartmanskih naseljih, počitniških hišah ter zasebnih sobah in zasebnih apartmajih.
     Če greste proti vzhodu Kontinentalne Hrvaške napotite se vinskimi poti do Baranje in Iloka, uživajte v njihovi bogati gastronomski ponudbi in vrhunskimi vini, po kateruh so ta mesta skrajnjega vzhoda Slavonije postala svetovno znana. Dovolite, da vas  prevzame gostoljubnost gostitelja številnih kmetijskih gospodarstev, ki omogoča da je kmetijski turizem iz leta v leto vse bolj popularen. Prav tako neizogibna destinacija Slavonije so  vsekakor Naravni park Kopački Rit v Baranji kot največje ornitološko območje v Evropi ali pa se odpeljite do Đakova, srca Slavonije in poskusite zajahati enega od številnih konjev iz njihove slavne đakovaške ergele. Seveda ne smete izpustiti začiniti svoje uživanje v kmetijskem turizmu s številnimi kulinarskimi specialiteti po katerima je Slavonija nadaleč znana, ter si poiščite namestitev v pitoresknim počitniških hišah, zasebnih kmetijah, apartmajih in nadaleč znanih slavonskih stanovanjih.


Oddaja apartmajev v Kontinentalnoj Hrvaškoj

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS