Apartmaji Krk

Apartmaji na otoku Krku

Hrvaška apartmaji vas vodijo na največji in eden od najlepših hrvaških otokov Jadrana!


     Otok Krk je največji hrvaški otok, ki je prav tako prepoznat kot eden od najbolj atraktivnih turističnih destinacij Jadranskega morja. Poleg bogate turistične ponudbe otoka Krka na vsakem koraku se ogleda starodavna preteklost otoka Krka koji si je bogatstvom i vrijednošću zgodovinskih nalaza priskrbil ime – zibelka hrvaške kulture.
     Blaga mediteranska klima, številni namestitveni kapaciteti - apartmaji, sobe, luksuzne vile, kampi, bogata turistična ponudba otoka Krka in čudovita narava so zasigurno zadostni razlogi za obisk otoka Krk in prepustiti se vsemu njegovimi čari. Najpomembnejše turistično središče otoka Krka so Baška, Krk, Malinska, Njivice, Punat in Šilo. Popolno ozračje lepote otoka Krka, seveda, daje kristalno čisto morje, čudovite plaže in stoletni borovi gozdi, ki ustvarjajo mediteransko ozračje otoka Krka. Na bogastvo flore in favne lahko naletite na vsakem koraku in morda je najboljši način za obisk Rajske plaže in plaže 'Rupa' v Malinski, plaže 'Njivice' v istoimenskem mestu, plaže 'Punta da bij' v Punatu in plaže 'Konobe Punat' rezervirano za naturiste, peščene plaže Baške – 'Stara Baška' in 'Vela plaža' in se sami prepričajte v lepoto plaž na otoku Krku. Otok Krk ponuja od divjih in skalnatih plaž za avanturiste do mirnih in intimnih zalivov na samem za pare, javne plaže za družine z otroki, plaže z lekovitim blatom (plaža Meline Čižiči in plaža Komoriška Soline) skozi niz atraktivnih vodnih športov in niz vzporednih vsebin za aktivni počitek in nepozabne nočne zabave.
     Otok Krk je zasigurno top destinacija za počitek in letni dopust na Hrvaškem, ker za vsakega ponuja niz zanimivih vsebin, seveda, tukaj je tudi gastronomska ponudba bogate otočne kuhinje in kot smo že poudarili niz kulturno – zgodovinskih spomenikov. Kaj povedati, samo uživajte v prekrasni ponudbi otoka Krka!

Oddaja apartmajev na otoku Krku

Zožite izbiro z izbiro iz ponudbenih izbirnika:

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS