Apartmaji Kvarner

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji na Kvarnerju

Apartmaji Hrvaška vas bodo navdušili z edinstveno naravno lepoto kvarnerskega podnebja!

     Ne obstaja veliko destinacij na Hrvaškem, ki nudijo tako raznolike počitnice kot območje Kvarnerja. Nahaja se na severnem delu Jadranske obale in ima zelo dobro prometno povezavo s Hrvaško in z ostankom Evrope, Kvarner je kronski dragulj hrvaške obale.
     Tolikokrat že opeta Opatija, s svojimi carskimi parki in arhitekturo iz časa Habsburžanov, ponuja občutek razkošnih počitnic ob šumenju Jadranskega morja, ter veliko izbiro hotelov, apartmajev, sob in restavracij katerih se gastro ponudba ne sme izpustiti. Tale rojstni kraj hrvaškega turizma in ostanek primorja regije Kvarner: Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Opatija, Novi Vinodolski in Reka so pravi kontrast otokov in visokogorja, ki se nahajajo v neposredni bližini. Lepota kristalno čistega Jadranskega morja, ki umiva skalnate, gramozne in peščene plaže, slikovita mesta, ter neokrnjena narava vabijo vas na letni dopust in počitnice na enem izmed otokov na Kvarnerju. Če je v vprašanju otok Krk, otok Cres, otok Lošinj ali otok Rab izbira apartmaja, sob, hotelov, vil, kampov in drugih namestitev je velika in ponuja občutek pravih otočnih počitnic.
     Počitek v regiji Kvarner Vam bo ponudil nepozabne počitnice in sprostitev na Hrvaškem na najbolj znanih plažah kot so Baška na otoku Krku, Rajska plaža v mestu Lopar na otoku Rab, plaža Poljana v mestu Mali Lošinj na otoku Lošinju, Crni molo v Crikvenici, ter druge prelepe plaže v mestima kot so Opatija, Novi Vinodolski, Dramlja, mesto Krka, otok Cres... Poleg sonca, oddiha na plaži in morja Vam se ponuja veliko število poletnih športov v katerih bodo mnogi avanturisti uživali, če pa si zaželite spremembe že v istem dnevu se lahko vzpenjate po planinskih poteh po Gorskom Kotarju, veslate po brzicah po reki Kupi ali lahko obiščete Nacionalen park Risnjak.
     Regija Kvarner Vam bo ponudila kraljevski tretman, spa vzdušje, Robinsonske počitnice, turistično avanturo in vse to skupaj združila v sanjske počitnice na Hrvaškem.
Več...

Oddaja apartmajev na Kvarnerju

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS