Apartmaji Severna Dalmacija

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Severni Dalmaciji

Hrvaška apartmaji odkriva zibelko hrvaške kulture in zgodovinske dediščine, ter dom znamenitih hrvaških nacionalnih parkov!

     Regija Severna Dalmacija se razprostira od otoka Paga na severu do mesta Pakoštane na jugu. Zadar je mesto z največjo zgodovinsko lepoto severne Dalmacije, skupaj z drugimi obalnimi kraji kot so Sv. Filip in Jakov, Sukošan, Biograd na Moru, ter otoki Ugljan, Pašman, otok Vir, otok Sestrunj, otok Molat, Kornati in Dugi otok, že dolgo let privlači številne turiste na počitek in letni dopust v Hrvaško. Razlog za to so prijetna mediteranska klima, prgišče arheoloških poslastic, naravne atrakcije, kilometri peščenih plaž in skritih oaz, ter številna ponudba nastanitvenih kapacitet z veliko izbiro hotelov, apartmajev, sob, kampov in izbirnih vsebin, ki vam zagotavljajo počitek in letni dopust po meri.
     Največji izmed otokov v regiji Severne Dalmacije je otok Pag. Znan je po paškem domačem ovčjem siru, paški čipki in prav tako tudi po nepozabnem nočnem življenju na nekaterih izmed najlepših peščenih plaž in zalivov, kot je znana plaža Zrče v Novalji na otoku Pagu.
     Ob sonce in kristalno čisto Jadransko morje, otoki Pašman, Ugljan in Dugi otok ponujajo oddih in počitnice v popolni harmoniji z naravo in iznova polnijo baterije za vrnitev v realnost. Številni apartmaji, sobe in vile, predvsem ob morju, zagotavljajo kakovostno nastanitev in počitnice za vsakogar, ki želi uživati v neokrnjeni naravi in čistem Jadranskem morju z obiljem okusnih plodov in sicer jih lahko poskusite v lokalnih restavracijah in prav tako prijazni gostitelji v nastanitvenih objektih vam jih bodo z veseljem pripravili. Številni turisti iz celega sveta obiskujejo Nacionalni park Kornati znan po robinzonskem turizmu, ki se na Kornatih vse več razvija in gosti so prepuščeni lepoti in tišini Kornatov. Območje je idealno za vse vrste vodnih športov.
     Ali ste prišli uživati v zgodovinskimi znamenitostmi, nočnem življenju, naravni lepoti, soncu, morju in plažam ali pa enostavno v vsem po malo, regija Severne Dalmacije Vas poziva na nepozaben letni dopust in počitnice v Hrvaško!

Mesta s ponudbo apartmajev in sob Severna Dalmacija

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS