Apartmaji Srednja Dalmacija

Aparmaji v Hrvaška - iskanje

Apartmaji v Srednjoj Dalmaciji

Hrvaška apartmaji vas bodo napotili v pravljične pokrajine, kjer so se sprehodile mnoge zgodovinske figure in danes so priljubljena turistična destinacija zaljubljencev v kulturni turizem in vsebinske poletne počitnice.

         Sredozemsko podnebje z dolgimi in vročimi poletji vabi turiste, da svoje poletne počitnice preživite v tej turistično zelo razviti regiji s bogastvom vsebin za počitek, rekreacijo in zabavo. Nastanitev v Srednji Dalmaciji je raznolika in ponuja bogato ponudbo od zasebne namestitve, apartmajev, sob, hotelov, vil do kampov.
     Trogir, Split in Šibenik mesta so burne preteklosti in bogate zgodovinske dediščine. Sprehod starim delom tih mest Vas pripelje nazaj v antične čase in ponuja edinstveno doživetje. Mesto Split prevladuje s Srednjo Dalmacijo in v njemu se nahaja ena od najlepših svetovnih zgradb - Dioklecijanova palača. Split je kulturno, politično in duhovno središče celotne Dalmacije. Poleg lekcij iz zgodovine, mesto Split ponuja tudi atraktivne zasebne nastanitve, tradicijo nočnih klubov in čudovite peščene plaže.
     Za tiste, ki iščejo počitek ob morju in sonce v manjših krajih imajo na razpolago veliko izbiro mest kot so Vodice, Tribunj, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primošten, Omiš, Kaštela. Manjša mesta, imajo vse, kar potrebujete za idealen letni dopust, apartmaje in sobe za vsak okus, zabave na plažah, aktivno nočno življenje, športske aktivnosti na vodi, prav tako tudi na kopnem in skrite zalive, ki privlačijo s kristalno čistim morjem in vonjem mediterana. Ljubitelji narave lahko uživajo v enodnevnem izletu v Nacionalni park Krka, kjer imajo možnost, da v nekaj urah prijetne vožnje z ladjo po Visovačkem jezeru doživijo čudežno, edinstveno lepoto narave in bogastvo kulturnih spomenikov.
     Uživanje v delima iz preteklosti, ki so vključeni v sodobno življenje, poležavanje ob morju pod zelenimi bori, degustacija okusnih specialitetov in široka izbira kakovostne nastanitve spodbuja željo, da se vrnite po več čistih in sproščenih počitnic.

Oddaja apartmajev v Srednjoj Dalmaciji

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS