FKK plaže na Hrvaškem

Najlepše nudistične plaže na Hrvaškem

     nudistična plaža bunculukaNudistične plaže na Hrvaškem beležijo trend rasti za okoli 3%. Kot najlepše FKK plaže vsekakor bi morali izločiti Koversado, kamp in turistično naselje se nahaja 2 km od centra Vrsara. Njena peščena plaža nagrajena je z modro zastavo in nudi številne športno-rekreativne možnosti. 7 km od Rovinja se nahaja peščeno prodnata FKK plaža in kamp Valalta, ki v svoji ponudbi ponuja različne restavracije, bare, vodne tobogane. Dalje na severu Istre in 5 km od Poreča, je turistično naselje Zelena Laguna, kjer so plaže nagrajene z modro zastavo. Obdana je z bujnimi krošnjami in ponuja številne športno-rekreativne možnosti ter restavracije in trgovine. Samo 9 km od Umaga se nahaja plaža Kangera, prav tako nagrajena z modro zastavo in obkrožena z mediteransko vegetacijo in nudi možnosti ukvarjanja z odbojko, namiznim tenisom ali tenisom.
     Če gremo od Istre na Kvarner, bolj točno na otok Krk našli bomo prodnato nudistično plažo Bunculuku okroženo z borovim gozdom, ki senahaja v istoimenskem kampu blizu Baške. Na plaži Bunculuka lahko najdete restavracijo in trgovino in imate tudi možnost ukvarjanja z vodnimi športi in tenisom, ter je idealna destinacija za mlade.
     Med drugimi nudističnimi plažami se mora omeniti, Politin na otoku Krku, Savinje v Tkonu na Pašmanu, Nudist v Vrboski na Hvaru, Punta Skala na polotoku pri Petrčana, plaže Ciganka in Sahara v Loparu na otoku Rabu, plaže Baldarin in Kovačine na otoku Cresu, Sunčana uvala na Lošinju, Sabusa zraven Kukljice na Ugljanu, Jerolim in Stipanska na otoku Hvaru, na Braču plaža Paklina zraven Bola, ter Mutnik in Punta in na Visu so najbolj znane tista v Komiži in Rude blizu Rukavca, Badija in Prozid na Korčuli, Nugal v Makarski in Ostupa v Orebiću na Pelješcu.

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS