Hrvaška Top 5 plaža za noro zabavo

Zrče v Novalji na otoku Pagu

     zrče novaljaV Novalji na otoku Pagu nahaja se „hrvatska Ibiza“, kako popularno nazivajo čudovito prodnato plažo Zrče. Razen po modri zastavi, s katero je nagrajena, najbolj znana je po zabavah ki trajajo 24 ur na dan. Prav tako nudi možnost najema smuči-jet, ležalk in senčnika ali uživanja v vodnem toboganu in igrišču za odbojko. Neizogibni so klubi Kalypso, Papaya in Aquarius, kjer lahko uživate v celodnevnim partyima ki so že postali tudi svetovno znani.

Gradska plaža v Poreču

     gradska plaža porečNa razdalji enega kilometra od središča Poreča nahaja se Plaža gradskog kupališta. Ta prodnata plaža z betoniranimi področji nagrajena je z modro zastavo. Nudi številne možnosti uživanja v vodnimi športi kot so smuči-jet, smučanje na vodi in jadranje. Največjo popularnost je pridobila po beach clubu Colonia Iulia Parentium, ki vsak dan po 20 uri svojim obiskovalcem ponuja možnost zabave do zgodnjih jutranjih ur ob zvoke svetovno znanih DJ-ev.  

Plaža v mestu Hvaru, otok Hvar

     plaža v mestu hvaruNajlepša plaža v mestu Hvaru je peščena plaža kampa Vira nagrajena z modro zastavo. Obiskovalci mesta Hvara vsekakor morajo obiskati plaže Paklenih Otoka. Po vrnitvi v mesto Hvar prava zabava se začne ker Hvar je nadaleč znan po svojim after beach partyima, med katerim je vodilni klub Carpe Diem, ki se nahaja takoj v pristanišču, te zabavah na korzu, zaradi katerih je Hvar ena od najbolj priljubljenih destinacij mladih po vsej Evropi.

Plaža Bačvice v Splitu

     plaža bačvice splitNajbolj znana plaža v Splitu je peščeno-skalnata plaža Bačvice, ki je zaradi svoje urejenosti nagrajena tudi z modro zastavo. Zelo je popularna zlasti med mladimi, ki jo obiskujejo zaradi čistega plitvega morja, ki je idealno za igranje picigina, ampak tudi zaradi kluba Shakespearea. Tukaj boste ob veliko število svetovno znanih DJ-a lahko tulumariti do zgodnjih jutranjih ur.

Plaža Pudarica, 2 km od Brbata na otoku Rabu

     plaža pudarica otoku rabuNa razdalji od 10 km od Raba in 2 km od Barbata nastanila se plaža Pudarica. Ta prodnata plaža se nahaja sredi bujnega mediteranskega rastlinja, čez dan je idealna destinacija za družine z majhnimi otroki. S približanjem nočnih ur vse več mladih, ki želijo zabave, se začnejo zbirati na Pudarici, obiskajoč Santos, prvi odprti beach club na Rabu. Zaradi svoje izjemne ponudbe, kako glasbe tako tudi pijače ter lažje dostopnosti, ker imate bus iz Raba in za Rab vsako uro, Santos je eden od najbolj popularnih klubov Dalmacije.

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS