Plačeni oglasi

Ločeni – plačeni oglasi (samo za najemodajalce) 

Oglas A

Oglas A

Oglas A se nahaja naslovnici, in sicer pod zemljevidom Hrvaške. Prikazuje se kot ločena ponudba namestitve na Jadranu. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 380Kn. 

Oglas B

Oglas B

Oglas B se nahaja na strani regije in je nameščen desno od karte regije. Prikazuje se kot ločena ponudba namestitve na Jadranu. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 350Kn. 

Oglas C

Oglas C

Oglas C se nahaja na straneh mest in je nameščen desno od karte regije ter desno od rednega prikazovanja namestitev. Prikazuje se kot ločena ponudba namestitve na Jadranu. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 320Kn.  

Oglas D

Oglas D

Oglas D se se nahaja na vsaki strani ločeno pod kategoijo 'Last minut'. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 250Kn. 

Oglas E

Oglas E

Oglas E se nahaja ba vsaki strani ločeno pod kategorijo 'First minute'. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 250Kn.

Oglas F

Oglas F

Oglas F se nahaja na vseh ostalih straneh (razen na strani 'Oglaševanje') in je nameščen desno. Prikazuje se kot ločena ponudba namestitve na Jadranu. Bolj detaljno poglejte lego oglasa na desni sliki. Cena za en mesec prikazovanja je 250Kn.

Izdelava spletne strani WEB Marketing - Upravljanje spletne strani EasyEdit CMS